Alles voor babies.
Eenvoudig vergelijken.

Traphek Safety 1st Easy Close Metaal


Traphek Safety 1st Easy Close Metaal online kopen


29,99
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL, GLS
  Verzendkosten: Vanaf 2.50 euro
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 29,99

 • Bezorging door: PostNL, GLS
  Verzendkosten: De meeste bestellingen worden thuisbezorgd voor € 4,95
  Bezorging: Binnen 2 Werkdagen
  € 49,99 € 29,99

 • Bezorging door: Kuehne+Nagel, UPS, DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 39,95 € 33,93


Traphek Safety 1st Easy Close Metaal online

Traphek Safety 1st Easy Close Metaal Wit


Dit stevige metalen klemhekje van Safety 1st kan gemakkelijk tussen een trap- of deuropening geklemd worden, u hoeft hiermee dus niet in de muur te boren! Het traphek heeft een hoogte van 72 cm en kan worden versteld van 73 - 80 cm maar met optioneel te bestellen verlengstukken kunt u het traphek tot maximaal 136cm verstellen. 
Het veiligheidshek Easy Close opent op een handige manier door met één hand twee knoppen in te drukken, ideaal dus als u uw kleintje vast heeft. 

 

Omschrijving van Kadocus

Traphek Safety 1stnbsp;Easy Close Metaal Wit Dit stevige metalen klemhekje van Safety 1st kan gemakkelijk tussen een trap- of deuropening geklemd worden, u hoeft hiermee dus niet in de muur te boren! Het traphek heeft een hoogte van 72 cm en kan worden versteld van 73 - 80 cm maar met optioneel te bestellen verlengstukken kunt u het traphek tot maximaal 136cm verstellen.nbsp; Het veiligheidshek Easy Close opent op een handige manier door met eacute;eacute;n hand twee knoppen in te drukken, ideaal dus als u uw kleintje vast heeft.nbsp;

 

Omschrijving van Vidaxl

Dit Safety 1st Easy Close metalen veiligheidshekje biedt extra bescherming voor zelfs de meest avontuurlijke kinderen door ze van de trap af te houden. Het combineert simpelheid en kwaliteit in een U-gevormd druksluiting poortje. Dit brede babypoortje dat in beide richtingen kan openen is handig in het gebruik terwijl een dubbel sluitsysteem bijdraagt aan de veiligheid ervan. Het nieuwe handgreep design biedt eenvoudige opening en sluiting met één hand. Het traphekje is geschikt voor openingen tussen 73 cm en 80 cm maar kan uitgebreid worden tot 136 cm met los verkrijgbare verlengstukken (7 cm, 14 cm 28 cm).

 


Traphek Safety 1st Easy Close Metaal kopen