Alles voor babies.
Eenvoudig vergelijken.

Baby's Only Beer 35cm Kabel Uni Baby


Baby's Only Beer 35cm Kabel Uni Baby online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: DPD, UPS
  Verzendkosten: Boven de 40 euro gratis
  Bezorging: Binnen 3 werkdagen
  € 49,95

 • Bezorging door: PostNL, GLS
  Verzendkosten: Vanaf 2.50 euro
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 49,99

 • Bezorging door: PostNL, GLS
  Verzendkosten: De meeste bestellingen worden thuisbezorgd voor € 4,95
  Bezorging: Binnen 2 Werkdagen
  € 54,99 € 49,99


Baby's Only Beer 35cm Kabel Uni Baby online

Hartstikke mooie knuffel beer van Baby's Only om je kleintje gezelschap te houden en vriendjes mee te worden. De beer wordt al jaren gebruikt als knuffeldier en is nog steeds onverminderd populair. Deze beer bevat een gebreid kabel patroon aan de buitenkant en is volledig gevuld met polyester voering. Hij is lekker zacht en ideaal om mee te spelen of om mee in slaap te vallen. De knuffel beer van Baby's Only is zo'n 35 cm groot en, afgezien van de voering, gemaakt van 50% katoen en 50% acryl. Door deze gebruikte materialen is de beer vormvast en behoudt hij zijn kleur. Ook als hij in de handwas gaat als hij onverhoopt vies is geworden. Afmetingen: 35 cm, Samenstelling: 50% Katoen, 50% Acryl, Vulling: 100% Polyester, Wasvoorschrift: Handwas

 

Omschrijving van Babysupershop

Baby's Only Knuffel Beer 35cm Kabel Babyblauw


Het nieuwe beste vriendje van je kleintje! Past mooi met de andere artikelen uit het de 'Kabel Uni' collectie van Baby's Only. Dit knuffeltje is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan.
 

Omschrijving van Kadocus

Baby's Only Knuffel Beer 35cm Kabel Babyblauw Het nieuwe beste vriendje van je kleintje! Past mooi met de andere artikelen uit het de 'Kabel Uni' collectie van Baby's Only. Dit knuffeltje is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan.

 


Baby's Only Beer 35cm Kabel Uni Baby kopen