Alles voor babies.
Eenvoudig vergelijken.

Autostoel Cybex Pallas M - Fix Manhattan


Autostoel Cybex Pallas M - Fix Manhattan online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL, GLS
  Verzendkosten: Vanaf 2.50 euro
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 284,99

 • Bezorging door: PostNL, GLS
  Verzendkosten: De meeste bestellingen worden thuisbezorgd voor € 4,95
  Bezorging: Binnen 2 Werkdagen
  € 359,99 € 284,99

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 329,95 € 285,00


Autostoel Cybex Pallas M - Fix Manhattan online

Autostoel Cybex Pallas M - Fix Manhattan


De autostoel Cybex Pallas M-Fix heeft in plaats van een 5-puntsgordel een veiligheidskussen welke voor uw kindje in de stoel wordt geplaatst. Door dit veiligheidskussen wordt de druk bij een aanrijding verdeeld over rug, nek en schouders verdeeld waardoor de gewrichten en organen van uw kindje worden ontzien. Het verstelbare Lineair Side Protection System zorgt voor extra bescherming bij zijwaartse botsingen. Naast de extra veiligheid biedt dit stoeltje ook extra bewegingsruimte voor uw kindje in vergelijking met de 5-puntsgordel. 
Het autostoeltje kan in slaapstanden worden versteld, daarnaast is de hoofdsteun in 8 verschillende standen verstelbaar en in 3 standen kantelbaar waardoor dit stoeltje perfect met uw kind meegroeit. Door de ademende bekleding met luchtcirculatie zal uw kindje niet overmatig transpireren in deze stoel. 
Dit stoeltje kan doorgebruikt worden tot 36 kg. Als uw kindje ongeveer 18 kg weegt en 1 meter lang in, wordt het veiligheidskussen verwijderd en gebruikt u de stoel met de autogordel. 

 

Omschrijving van Kadocus

Autostoel Cybex Pallas M - Fix Manhattan De autostoel Cybex Pallas M-Fix heeft in plaats van een 5-puntsgordel een veiligheidskussen welke voor uw kindje in de stoel wordt geplaatst. Door dit veiligheidskussen wordt de druk bij een aanrijding verdeeld over rug, nek en schouders verdeeld waardoor de gewrichten en organen van uw kindje worden ontzien. Het verstelbare Lineair Side Protection System zorgt voor extra bescherming bij zijwaartse botsingen. Naast de extra veiligheid biedt dit stoeltje ook extra bewegingsruimte voor uw kindje in vergelijking met de 5-puntsgordel.nbsp; Het autostoeltje kan in slaapstanden worden versteld, daarnaast is de hoofdsteun in 8 verschillende standen verstelbaar en in 3 standen kantelbaar waardoor dit stoeltje perfect met uw kind meegroeit. Door de ademende bekleding met luchtcirculatie zal uw kindje niet overmatig transpireren in deze stoel.nbsp; Dit stoeltje kan doorgebruikt worden tot 36 kg. Als uw kindje ongeveer 18 kg weegt en 1 meter lang in, wordt het veiligheidskussen verwijderd en gebruikt u de stoel met de autogordel.nbsp;

 

Omschrijving van Wehkamp

Het Cybex Pallas M-Fix is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar oud. Dankzij het veiligheidskussen en de ISOfix bevestiging, ben je er zeker van dat je extra veilig aan je reis begint met je kind. Comfort Lange reis? Geen probleem met de Pallas M-Fix. De autostoel is ergonomisch gevormd en kan in een lekkere slaapstand worden gezet. Met de fijne zachte bekleding en mooie kleuren zal je kindje het niet erg vinden om wat langer in de auto te zitten. Wanneer je kindje wat groter wordt kun je het veiligheidskussen verwijderen. Veiligheid Het autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnormering ECE R44/04 en beschikt over het Linear Side-impact Protection (L.S.P.-systeem). Dit systeem houdt in dat het autostoeltje is uitgerust met aanvullende zijdelingse beschermers. Deze absorberen de botskrachten in een vroeg stadium, en beschermen het hoofd en bovenlichaam bij een zijdelingse botsing. Installatie in de auto Je kunt dit autostoeltje door middel van ISOfix bevestigen. Met één klik weet je zeker dat het autostoeltje muurvast op de achterbank staat. Je plaatst de autostoel altijd met de rijrichting mee. Wanneer je een auto hebt zonder ISOfix bevestigingspunten kun je de autostoel ook bevestigen met 3-punts autogordel.

 


Autostoel Cybex Pallas M - Fix Manhattan kopen